Zichtbaar worden ?

Het succes van je bedrijf, product of dienst wordt mede bepaald door de zichtbaarheid er van. Want als je niet zichtbaar bent, dan word je niet gevonden.

afbeelding

Ook zichtbaar worden ?

Heb jij een bedrijf, product of dienst wat je graag wilt laten zien en wil je je daarin onderscheiden? Ik help je graag !

Hoe zichtbaar worden ?

Om een bedrijf, product of dienst zichtbaar te maken werk ik nauw samen met jou als opdrachtgever. Dat moet ook wel, want ik heb jou en je kennis nodig om tot een goed resultaat te komen waar je trots op kunt zijn. In het eerste gesprek wordt duidelijk wat jouw wensen zijn en wat ik voor je kan betekenen. Daarna stel ik een heldere offerte op, waarin ik zoveel mogelijk specificeer. Van concept tot eindproduct.

afbeelding

Scherp in inkoop bij derden
Concepten ontwikkel ik alleen of samen met strategisch denkende copywriters. Vervolgens schakel ik waar nodig professionals in als webbouwers en drukkers. Ik offreer dat als werk van derden, dus als opdrachtgever heb je gewoon één aanspreekpunt. Proto Format verzorgt dus het hele traject, van de briefing tot en met het afleveren van het eindproduct.

Back-up is goed geregeld
Proto Format is een eenmanszaak. Die haar zaakjes goed geregeld heeft. Want mocht ik door ziekte wegvallen, dan zijn er collega-zzp’ers die het werk overnemen. Ik zorg altijd voor back-ups buitenshuis, dus zelfs een brand deert niet.

Ook zichtbaar worden?
Wil je jouw bedrijf, product of dienst zichtbaar maken op een andere manier dan standaard?

Ik help je graag!

Wie is Proto Format?

Proto Format is Chantal Heeg. Ik zoek altijd – en vind meestal – de juiste manier om een bedrijf of product te promoten. Deze juiste manier is aan de ene kant de manier die bij de afzender past, aan de andere kant de manier die bij de doelgroep opvalt. Ik hou niet van standaardwerk en span me daarom in om – samen met jou – tot iets te komen dat net even dat stukje extra geeft. Geen onnodige opsmuk; de essentie communiceert!

afbeelding

Wie helpt je?

Ik, Chantal Heeg, ben in 2001 met Proto Format gestart. Daarvoor heb ik gewerkt bij diverse ontwerp- en reclamebureaus. Na de grafische MTS in Amsterdam besloot ik door Azië te reizen om mijn kijk op de wereld te verbreden. Na die reis heb ik mijn rugzak nog iets verder gevuld op de kunstacademie Minerva, Groningen. Daar heb ik veel waardevolle ervaring opgedaan in tekenen, schilderen, beeldhouwen, hout- en metaalbewerking, performances en fotografie. Ik ben afgestudeerd in grafisch ontwerp. Mijn kennis houd ik bij door het volgen van vakgerelateerde cursussen en opleidingen.

Proto Format is een eenmanszaak. Ik vind het leuk om mensen te helpen hun bedrijf, product of dienst zichtbaar te maken op een andere manier dan standaard. Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Contact

Neem gerust vrijblijvend contact op

Wil je jouw bedrijf, product of dienst zichtbaar maken op een andere manier dan standaard?
Stuur me dan je bericht. Het beste is om een e-mail te sturen naar info@protoformat.nl omdat het formulier niet altijd goed werkt.

of bel 0594 - 85 22 88 / 06 - 50 944 956